söndag 6 maj 2012

Barnfria..

Imorse dumpade vi Egon hos farmor och farfar för en heldag hos dom.. Vi skulle in till Kalmar för lite shopping, det är så bökigt att ha Egon med så vi behövde åka in själva.. Så vid halv elva drog vi mot Kalmar.. Min mage började kurra på vägen in så vi beslöt oss för att börja med lunch på MAX.. Mums ;) sen bar det av mot hansa city för att kolla på tvättmaskin.. Jämföra modeller och priser.. Efter att ha flängt runt lite så hittade vi en maskin som verkade bra och till ett bra pris.. Vi ville ha ett känt märke iallafall så det var lite kvalitet på den.. Det blev en Electrolux time manager, energy save med 7 kg kapacitet.. Och vi fick 900 spänn rabatt just idag så vi fick den för 3600 kr!! Super!! Vi är super nöjda än så länge.. Har dock inte kört den än så jag får väl återkomma om den saken ;) haha ;) sen blev det lite annan shopping av nödvändiga ting.. Tvål på rusta, fetaost och nudlar på citygross och en massagegrunka på media markt och sen bar det av mot centrum för en kaffe och fika.. Vi köpte med oss en varsin cappucino och mandelskorpor från favvo stället i baronen köpcentrum nere vid hamnen och körde ut mot hamnen och satte oss på en stenmur med utsikt över Östersjön.. Sååå fint!! Var synd bara att det blåste såå kallt så det blev en kortis, men såå himla fint ;) sen köpte vi med oss pizzor från ett ställe där man kan få halvbakade pizzor och så får man slänga in dom i ugnen hemma i typ 3 min så bakar man klart dom hemma, såå jäkla smart, speciellt eftersom vi åkte från Kalmar vilket är 4 mil och vi skulle hem och dumpa tvättmaskinen och tvätta bilen innan så det tog typ 2 timmar innan vi kom ut till sommarstugan.. Men pizzorna smakade alldeles perffa efter några minuter i ugnen.. ;)

Nu har jag lagt mig i sängen med ond hals och allmänt hängig och Egon skriker från sitt rum för han är så förkyld och rosslig stackarn.. :( så det blir väl sjukstuga för oss imorgon.. Så god natt!!

1 kommentar:

  1. Kahls kaffe är det bästa kaffet i hela stan.. Än så länge... ;) Hoppas du och Egon blir bättre till veckan, så vi kan ta promenaden ut till Oknö. Kram

    SvaraRadera